Blog Radu Vulcan

marți, 11 mai 2010

Femei, soare si kebab


In sfarsit, am ajuns in Bodrum. Spun asta pentru ca oboseala si-a spus cuvantul, nici macar mima ad-hoc  nu a reusit sa ne scoata din gand drumul foarte lung parcurs de la Canakkale.
Evident, nu putem sa ignoram traditionalismul locului, inclusiv partea culinara, Diana avand chiar o experienta… gustoasa astazi. Spre surprinderea noastra, a mancat pentru prima data in viata kebab: “In Romania nu m-a tentat niciodata acest fel de mancare, dar aici pentru ca toata lumea se lauda cu specialitatile locale, am decis sa incerc si pot spune ca mi-a placut foarte mult. Evident, nu o sa devina un obicei, dar merita sa degusti.”

Acum ca veni vorba de Diana, ea impreuna cu Madalina, doua dintre frumusetile acestui proiect sunt déjà o aparitie in aceast loc, iar prezenta lor aici a trezit interesul localnicilor, nici nu ma asteptatm altfel ;)
Maine rasaritul va fi prietenul nostru  cel mai bun,  Iura Luncasu va spune “Actiune” pentru prima data, iar intreaga echipa este cuprinsa de emotii, dar si de incredere.
Este un nou inceput pentru fiecare dintre noi, suntem increzatori ca vom face un lucru extraordinar, locatia este de vis, iar ambitia si profesionalismul oamenilor sunt la inaltime.
www.radu.acasatv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu