Blog Radu Vulcan

marți, 11 mai 2010

Marin Moraru: “….un boom in rating”

Atentie!….Set!…Actiune!…Trasa!….si apoi s-a auzit un ropot de aplauze….de la actori la cameramani, regizori, producatori, cu totii au fost invaluiti de un sentiment de bucurie, s-a tras prima secventa din viitorul nostru proiect. Nu pot sa va dezvalui deocamdata cine au fost actorii care au jucat in aceasta prima secventa, cert este ca am pornit cu dreptul, iar ritmul in care au decurs filmarile a fost foarte alert.
Ce pot sa va spun insa este ca dl Marin Moraru va fi un arab care va avea un rol foarte important in povestea noastra. Am tras cu ochiul la secventele dansului (asa faceam si la scoala, imi placea sa copiez :) ) pentru a “fura” meserie si apoi, sa imortalizez momentele pentru voi, cei de ACASA.

“Pasesc in varful picioarelor cu nesiguranta si cu multa iubire pentru ca fara iubire nu ajungi nicaieri, trebuie sa iti iubesti rolul, sa te iubesti in rol si singura piedica este neintelegerea. Nu am mai jucat un arab, personajul meu traieste dupa legile drastice ale Coranului si totusi in cursul scenariului se va dovedi cel mai conciliant. Exotismul este exacerbat si cred ca aceasta necunoastere va face un boom in rating. Mi s-au dat romane sa citesc, am vazut filme, am avut discutii cu consilieri despre gesturi, ganduri, interdictii. Trebuie sa fim atenti la orice gest pentru ca vom fi aspru criticati. De aceea spun ca toti pasim in varful picioarelor” – Marin Moraru
Totul este nou pentru mine si in acelasi timp extrem de interesant si incitant. Chiar si in pauza de masa, printre specialitati turcesti si deserturi gustoase, s-a organizat ad-hoc un consiliu despre secventele care urmau. Existau mai multe variante pentru urmatoarea locatie si pana la urma a fost aleasa gradina interioara a palatului nostru. Un view de senzatie, trebuie neaparat sa va petreceti o vacanta aici….
Descoperim acum o alta lume si sper sa impartasim cu voi bucuria de a fi inceput cu succes acest proiect.
gulegule!
Iyi geceler!
pe astea ultimele le-am invatat de la un amic turc ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu