Blog Radu Vulcan

marți, 11 mai 2010

Misterul din spatele valului…

Va scriu acum de pe malul marii. Este ora 21.45, luminile pe faleza, valurile marii, dar si galagia care se aude din restaurantul de alaturi ne inconjoara.

Este foarte placut sa am cu cine impartasi experienta de la filmarile de peste zi. Va promisesem ca astazi va voi scrie despre costumul arabesc pe care il purtam noi , barbatii in serial.  Pentru inceput va atasez o poza.
Hai, astept caterinca de rigoare, ca sunt déjà obisnuit ;)
Astazi am stat aproape toata ziua imbracat asa, e foarte comod si racoros si te face sa intri mai bine in personaj.  Iar despre costumul femeilor, ce pot sa va zic: au un aer misterios, care ar trebui sa incite orice barbat, tocmai pentru ca nu stii ce se ascunde in spatele valului, ma refer la om, nu va ganditi la altceva…:)
Maine va fi o zi misto si nu atat prin prisma secventelor in sine, cat a locatiilor. Vom incepe pe un yaht si vom continua pe o insula pustie unde vor avea loc “miscari de trupe”, iar aici las totul la imaginatia voastra. Dar o sa vin si eu in ajutorul vostru maine seara cu dovezi de la locul faptei.
Si, totusi, ce s-o ascunde dupa… www.radu.acasatv.ro

Un comentariu:

  1. OR FI ELE MISTERIOASE RADULE,DAR SA NU-MI SPUI CA AI AJUNGE LA SENTIMENTE PT O FEMEIE PE CARE SA O VEZI ASA CU TOTUL. NU AR FI INCITARE LA CE E PE SUB VAL,AR FI TEAMA DE A NU FI DEZAMAGIT. MA REPET,AMBALAJUL ATRAGE PRIMUL. AICI INTERVINE DEZAVANTAJUL ACELORA CARE NU AU TOATE CRITERIILE ALEA MINUNE,PT A ATRAGE UN BARBAT.
    ACUM E SIMPLU,DACA NU ESTI FRUMOASA SI CU UN CORP CEL PUTIN ARMONIOS,ADIO, NU INTERESEAZA PE NIMENI CUM ESTI CA PERSOANA.
    SI NU CRED CA MA POTI CONTRAZICE

    RăspundețiȘtergere