Blog Radu Vulcan

marți, 11 mai 2010

Madalino, ai patit-o :)

Meseria de actor este una de invidiat de foarta multa lume, dar in niciun caz nu este atat de usoara precum pare. Intr-o masura mai mare sau mai mica, viata se identifica, in multe momente, cu platourile sau locatiile de filmare. Oricum, nimeni nu se plange, este mult prea misto ceea ce se-ntampla.
Pe langa putinele ore de somn de care dispui, exista si momente mai putin placute, incidente inevitabile. A patit-o si Madalina pe propria piele. In urma unei secvente mai aprinse, s-a ales cu spatele plin de zgarieturi. A strans din dinti si a mers mai departe, a participat la o sedinta foto si a iesit foarte bine. V-am mai spus, fata este extrem de talentata si ambitioasa. Ahh, ce partenera am…:).

De fapt, intreaga echipa e formata din oameni talentati. Apropo, stiati ca Diana are brevet pentru scuba-diving? Am vazut-o in Egipt, unde si-a pus talentul in valoare in anumite secvente, a facut-o si aici, tocmai pentru ca rolul ei este foarte complex.
Exista idei preconcepute despre cultura musulmana, inclusiv felul lor de a se imbraca nu este la idemana oricui, poate si datorita faptului ca atrage atentia foarte mult, insa o sa PoveStim mai multe in postul urmator, am fugit la filmare!
www.radu.acasatv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu