Blog Radu Vulcan

marți, 11 mai 2010

un film misto…

Nu sunt un fan al acestui gen de filme , dar imi place foarte mult Sandra Bullock si am “riscat”, dar nu-mi pare rau. The Proposal este o comedia romantica ( drama mai zic ei ) tipic americana, dar destul de aproape si de realitatea noastra romaneasca. Imi place foarte mult imaginea Sandrei in film , o femeie puternica, hotarata, o corporatista care calca totul in picioare …dar, atat. de aici incolo intervine drama personala, faptul ca nu poate avea a o viata normala in afara serviciului. Nu a avut parte de asa ceva, moartea parintilor a impins-o sa munceasca si iar sa munceasca, pana a uitat cum e sa traiasca nu doar pentru companie, ci si pentru sine.
foarte important este si jocul lui Ryan Reynolds, asistentul supus, cu speranta unei pozitii mai inalte, cea de editor.
doar ca, nu-i asa, roata se-nvarte in viata, e o lege universal valabila, si bietul asistent devine brusc personajul principal, in jurul caruia se-nvarte intreaga trama.
as recomanda acest film tuturor , fie oameni de cariera sau nu, celor care uitam un lucru esential, linistea personala, fara de care nu functionam 100%, orice s-ar spune.
este un film usor si relaxant, care trebuie vizionat fara ezitare, cu un joc actoricesc de exceptie
www.radu.acasatv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu