Blog Radu Vulcan

marți, 11 mai 2010

Incerc sa Dansez…

Mi s-a reprosat ca nu impartasesc cate ceva despre “Dansez pentru tine” si iata ca o fac acum, fara a va plictisi cu foarte multe detalii. Pana la urma, rezultatul conteaza, ceea ce se vede cand evoluam in fata publicului, nu detaliile despre cum am ajuns la el.
Cred ca este foarte interesant sa va zic cum arata o zi din saptamana. Ei bine, ma scol la 5 dimineata, beau 1-2 cani de cafea si plecam spre Buftea. Ne strangem acolo la un ceai fierbinte, evident cei care ajung atat de devreme si fiecare pereche se retrage in sala de repetitii. Incepe incalzirea de rigoare, ne adunam si rearanjam genunchii, gleznele, verificam ligamentele si trecem la treaba. 2-3 pasi si, brusc, se simt dureri de spate, umeri, oase si, uite asa, se mareste coada la cabinetul medical :)
toate aceste lucruri pe parcursul a 8-9 h/ zi. daca e mult sau putin, nu stiu. prin asta nu vreau decat sa raspund in felul meu celor care nu stiu decat sa critice si nu ma refer doar la rautatile adresate mie, ci tuturor concurentilor, colegii mei de “suferinta”.
este o munca titanica, iar, noi, amatorii, incercam sa ne ridicam cat mai mult la nivelul asteptarilor, sa nu ne dezamagim coregrafii si pe cei care au incredere in noi, poate mai mult decat avem in noi insine.
www.radu.acasatv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu